Mallu Linalie

Mallu Linalie Eriksen, født 21. juni 1968.

Min baggrund …

Jeg er udd. Typotekniker og startede med 15 år på arbejdsmarkedet, som grafiker med reklame/marketing. Senere fik jeg egen forretning, Boutique Lina i Valby, med mode/design/kunst, som jeg havde i 7 år. Her lærte jeg meget om mig selv, mine værdier og mine udfordringer. Energier generelt, det at skabe balance samt at sætte egne grænser.

Herefter tog jeg en lang tiltrængt pause, og rejste i nogle år. Udviklede og producerede Caimest smykker.

En tid fulgte hvor jeg tænkte meget over, hvad jeg nu ønskede mig, og hvilken vej jeg skulle gå …

Jeg begyndte at skrive jævnligt og startede på tegne/male kurser.

Herudover afprøvede jeg forskellige behandlings former, bl.a. healings kurser og kurser i Kranio Sakral Terapi.

I 2010 begyndte jeg seriøst at arbejde med energier. Blev mere bevidst om mine evner og åbnede klinik i Valby.

I 2012 blev jeg Mor, så her kom Caimest lidt i baggrunden en tid … dog  udviklede jeg de personlige Englebilleder med budskaber i denne periode.

“Sten&krystal Englekortene” udkom i starten af 2022. Som et redskab, til at hjælpe os med forståelse af os selv, vores behov med kærlige budskaber, til vores hverdag fra Englene for krystallerne. Krystallerne kan meget mere end mange er klar over. Kortene virker – de er forbundet med de enkelte krystallers energier.

I 2022 og 2023 har mange mennesker renset ud og rydtet op i vores liv inklusiv mig selv – Nu i 2024 er mange/jeg ved at gøre mig parat til at leve mere i overensstemmelse med mit indre mål, det som jeg med hjertet brænder for

Caimest

Spørgsmålet kommer indimellem, hvorfor Caimest … I 2009 bad jeg om et navn til mit firma … og ned fik jeg CAIMEST.

Jeg googlede det og fandt Caim tilbage fra 1600 tallet, som betød en spirituel ring. Est er én på spansk. Det har jeg tydet som en spirituel ring, som vi alle skal igennem for at blive hele.

Jeg har selv fået stor hjælp i 30’års alderen med healing – som gav mig troen på at der er mere mellem himmel og jord. Men dog skulle der gå mange år, før jeg virkelig forstod at leve åbent og lytte efter, for at finde det som føles så rigtigt for mig. Stadig gennemgår jeg udrensnings perioder, hvor jeg igen forsøger at give slip på gamle mønstre for at gå videre og nå nye mål.

Jeg er kommet langt, og derfor kan jeg tilbyde andre mennesker hjertelige hjælp, som jeg mærker giver stor livsglæde.

Når vi lever vort liv fuldt ud med de muligheder vi har med os, giver det stor indre tilfredsstillelse, både for os selv, men også for vores omgivelser.

Hertil benytter jeg Healing samt Engle-sessioner med kanaliserede budskaber.

Kunsten

Det er en kæmpe gave for mig at arbejde med kunst og design, selve skabelsesprocessen, at fordybe mig i processen, er så givende.

Jeg nyder at skrive, tegne og male impulsive malerier skabt af fantasi med masser af farver. Men jeg har også indimellem lavet bestillings opgaver som portrætter, og store personlige englebilleder i olie. De personlige Englebilleder, hvortil jeg kan bruge mine evner for kanalisering og healing samtidigt, er jeg særlig glad for.

Smykkerne arbejder jeg med på alle tider, tegner, former og sliber dem når de er støbt, på mine togrejser, i sofaen om aftenen, fedt!

Caimest er skabt, fordi jeg brænder for det kreative, for at skabe og samtidigt være med til at gøre en forskel i forhold til at bringe kærligheden mere ind i vores liv og hverdag med mere tid og bæredygtighed!

Tak for din interesse for Caimest 🧡

 

Kærlige hilsner, Mallu

Af den hellige Moder Teresa, som jeg beundrer: “Tro omsat til handling er kærlighed, og kærlighed omsat til handling er at tjene Gud. Ved at omforme troen til levende kærlighedshandlinger, bringer vi os selv i kontakt med Gud selv og med vor Herre Jesus.”

Jeg tror på at der er noget meget større en os mennesker på jorden, en skaber/Gud om du vil … Som jeg samarbejder med.

Jeg har ikke en bestemt tro’s retning, men tror på energierne, Mestrene og ér i særlig kontakt med krystal energier/Plajaderne, Jesus og Jomfru Maria.

 

 

Grafisk arbejde

  • Udarbejdelse af virksomhedsprofil med logo, brochurer, visitkort, plakater, skilte mv. samt bogproduktion.
  • Rentegning af logo’er mv.

Kontakt Mallu på 2117 3096.

Pris pr. time:

200,-