Mallu Linalie

Mallu Linalie Eriksen, født 21. juni 1968.

lidt om min baggrund …

Mine første 15 år på arbejdsmarkedet arbejdede jeg som grafiker med reklame/marketing. Senere fik jeg min egen forretning, Boutique Lina i Valby, med mode/design/kunst, som jeg havde i ca. 7 år. Det var sejt og lærte mig meget, på mange planer.

Herefter tog jeg en lang tiltrængt pause, hvor jeg bl.a. udviklede og producerede Caimest smykker.

En tid hvor jeg igen tænke meget på, hvad jeg nu ønskede mig …

Jeg begyndte at skrive jævnlig og startede på tegne/male kurser. Herudover afprøvede jeg forskellige behandlings former, bl.a. healings kurser og kurser i Kranio Sakral Terapi.

I 2010 begyndte jeg seriøst at arbejde med energier. Blev mere bevidst om mine evner og åbnede klinik i Valby.

I 2012 blev jeg Mor, så herfra kom Caimest lidt i baggrunden … dog  udviklede jeg de personlige Englebilleder med budskaber i denne periode.

“Sten&krystal Englekortene” er sidste skud på stammen.

Nu her i år 2022 har jeg taget et stort skridt for CAIMEST 💛 … og hvilken kærligheds gave det ér for mig!

Jeg har fået stor hjælp til dette skridt oppefra, opbakning fra jer kunder, en god veninde Pia Kjær samt vigtig støtte af min søster Joan. Ikke at forglemme fotograf Sladjana Karvounis, som har fotograferet “Sten & krystal Englene” og taget de skønne foto’s af mine smykker.

Min drøm er ved at gå i opfyldelse, tak 🙏 Det føles så rigtigt og fantastisk 💛

Caimest

Hvis du har lyst til at kigge forbi til en snak eller et kig, er du hjertelig velkommen! Jeg har ikke en åben butik, så du skriver bare en sms eller giver mig et ring på 2117 3096. Jeg har fast åbent om torsdagen, efter aftale.

Spørgsmålet kommer indimellem, hvorfor Caimest … I 2009 bad jeg om et navn til mit firma … og ned fik jeg CAIMEST.

Jeg googlede det og fandt Caim tilbage fra 1600 tallet, som betød en spirituel ring. Est er én på spansk. Det har jeg tydet som en spirituel ring, som vi alle skal igennem for at blive hele. Jeg har selv fået stor hjælp til at nå hertil i mit liv.

Nu tilbyder jeg min hjælp, så du kan komme videre med dine mål … Her tænker jeg især på et Englebillede med budskaber, som kan være givende og forløsende for modtager. Samt healing eller malekurser.

Smykkerne

fra mit hjerte … til dit hjerte, får jeg mest lyst til at skrive … Vi hjælper hinanden … dette er min måde at videregive nogle smukke, enkle symboler med min energi … i et smykke, som kan betyde forskelligt for dig …
Jeg får inspiration til smykkerne i naturen, en pludselig tanke, en drøm … når jeg leger med min søn …
Selve skabelsesprocessen, hvor jeg først arbejder med blød voks, som jeg former … og dernæst arbejdet videre i sølved, med at slibe og skabe de endelige linier, frem imod den færdige form – er jeg vild med!
Jeg producerer primært smykker i ædelmetaller, guldbelagt sølv, sten, krystaller og ædelsten.

Et Englebillede

Er en meget fin måde for mig, til at formidle budskaber til dig – billedet i dine farver og enernier, vil ofte være healende for dig! Udover de budskaber der følge med billedet. Jeg skaber Englebilledet med kærlighed og glæde, som også er til stor glæde for mig!

Healing

Med healing, følger velvære … som er så givende. Jeg vil gerne give dig denne oplevelse, som jeg selv har modtaget med stor glæde og forundring over hvor stor virkning det har haft på mig.
Det er en blid og hjertelig behandlingsform, som effektivt løsner smerter mentalt og fysisk. Jeg arbejder intuitivt.

 

Tak for din interesse for Caimest, det varmer!
Kærlige hilsner, Mallu