Mallu Linalie

Mallu Linalie Eriksen, født 21. juni 1968.

lidt om min baggrund …
jeg har arbejdet med energier siden jeg rundede 30 årsalderen. En tid hvor jeg begyndte at tænke mere på, hvad jeg ønskede mig … Jeg begyndte at skrive jævnlig og startede på tegne/male kursur. Herudover afprøvede jeg mange forskellige behandlings former, tog healingskurser og kurser i Kranio Sakral Terapi.
Min baggrund: Jeg har arbejdet 15 år som grafiker med reklame/marketing. Haft egen forretning, Boutique Lina i Valby, med mode/design/kunst i ca. 7 år. Herefter tog jeg en lang pause, hvor jeg udviklede og producerede Caimest smykker.
I 2010 begyndte jeg seriøst at arbejde med energier. Blev mere bevidst om mine evner og åbnede en klinik i Valby.
I 2012 blev jeg Mor, så herfra er Caimest kommet lidt i baggrunden … men dog  udviklede jeg de personlige Englebilleder i denne periode samt “Sten&krystal Englekortene sideløbende med at jeg arbejdede med børn.
Nu er min søn blevet lidt ældre. Så nu er jeg sprunget ud som selvstændig her fra starten af år 2022 og arbejder fuld tid for CAIMEST 💛
Det er et stort skridt for mig, og hvilken glæde der er opstået inden i mig med denne beslutning … det er ubeskriveligt 💛

💛 Caimest
i 2009 bad jeg om et navn til mit firma, i første omgang smykkerne … ned fik jeg CAIMEST. Jeg googlede det og fandt Caim tilbage fra 1600 tallet, som betød en spirituel ring. Est er én på spansk. Det tyder jeg som en spirituel ring, som vi alle skal igennem for at blive hele. Jeg har selv fået stor hjælp til at nå hertil, nu tilbyder jeg dig min støtte, til at nå dine mål.

💛 Smykkerne
fra hjerte … til hjerte, får jeg mest lyst til at skrive … vi hjælper alle hinanden … dette er min måde at videregive nogle smukke og enkle symboler med min energi … et smykke, som kan betyde forskelligt for dig …
Jeg får inspiration til smykkerne i naturen, en pludselig tanke, en drøm … når jeg leger med min søn … selve skabelsesprocessen med blød voks, som jeg former, er jeg vild med … samt det at arbejde hen imod det færdige smykke.
Jeg producerer primært smykker i ædelmetaller, guldbelagt sølv, sten, krystaller og ædelsten.

💛 Englebilleder
Er en meget fin måde for mig, til at formidle budskaber til dig – billedet i dine farver og enernier, vil ofte være healende for dig! Udover de budskaber der følge med billedet. Jeg skaber Englebilledet med kærlighed og glæde som også er en gave for mig … til stor gensidig glæde.

💛 Healing
Med healing, følger velvære … som er så givende. Jeg vil gerne give dig denne oplevelse som jeg selv har modtaget med stor glæde og forundring over hvor stor virkning det har.
Det er en blid og hjertelig behandlingsform, som effektivt løsner smerter mentalt og fysisk. Jeg arbejder intuitivt. I nogle tilfælde bruger jeg massage og Kranio Sakral Terapi tekniker..

Tak for din interesse for Caimest, det varmer!
kærlige hilsner, Mallu