Healing

Healing til krop, sind og sjæl

Healing til voksne, unge og børn

En skøn selvforkælelse.

Healing løsner op for smerter i din krop, og virker samtidigt på et dybere celleplan. Det gør at du efterfølgende begynder at ændre dine mønstre i positiv retning. Du kommer ned i din krop og får ro på sjælen.

Healing er en kærlighedsfuld behandling, som er healende på mange forskellige planer.

Jeg mener at alle der gerne vil og har brug for healing, skal have mulighed for at få en behandling. Derfor hvis prisen er et problem for dig, så tal med mig om det.

Virksomheder og Institutioner

Jeg tilbyder at tage ud til din virksomhed eksempelvis i 2 timer. Her kan jeg heale 6 personer x 20 min., som er yderst virkningsfuldt ved gentagne gange over en periode.

Healing

Studie Gentofte, ca. 50 min.

Hos mig vil du sidde på en stol når jeg healer primært hoved, skuldre, nakke og ryk. Samt har fokus på de specifikke smerter du har.
Healing i kombination med berøring og lettere massage. Vi taler om healingen og din situation.
(Prøve healing, 20 min. 300,-)

Pris 700,-

Der er mulighed for andre løsninger, jeg tager fx gerne ud til dig.

 

 

Kontakt:
Ring gerne hvis du har spørgsmål til Mallu, send evt. en sms til 2117 3096, så ringer jeg dig op. Eller skriv en mail til info@caimest.dk

❤️ Alle har glæde af Healing – som fylder dig op positivt indefra, mindsker stress, afhjælper smerter og psykiske traumer ❤️

Healing bliver formidlet til dig, direkte fra “Kilden” af lys og kærlighed (fra Engle & Mestre), som vil os alle det allerbedste.

På et dybt sjæls plan …

Fjern Healing

En effektiv vej, og kan være mindre stressende, da du kan sidde hjemme

Det er godt for både børn og voksne. Healingen hjælper på alle former for lidelser, nyopstået smerte eller smerter der har stået på i længere tid. Depression eller stress i større eller mindre grad. Det er en meget kærlighedsfyldt behandling. Jeg arbejder intuitivt, som regel arbejder healingen indefra med at fjerne smerter og genopbygge nye mønstrer.

Healingen er som udgangspunkt på hverdage. Individuelle forløb kan aftales.

Prøv det, 10 minutter

Pris 150,-

Ring og få en snak med Mallu, eller skriv en sms til 2117 3096, så kontakter jeg dig.

 

Kontakt:
Ring gerne hvis du har spørgsmål til Mallu … eller skriv en sms til 2117 3096, så ringer jeg dig op

Healing til børn

En blid og kærlig behandling til de mindste, som græder meget eller af andre grunde har brug for hjælp …

Jeg tilbyder healing til de små, da jeg har haft mange positive oplevelser, til denne gruppe.

  • Blid behandling, med stor kærlighed.
  • Healingen vil hjælpe de fleste børn med det samme eller inden for få dage. Formidles med hjælp fra højtstående mestre og krystalenergier …
  • Behandlingen kan være et supplement til behandlingsforløb. Samt efter operationer.
  • Fjern healing er ofte godt til de små, da de små børn er mest trygge i deres egne omgivelser hos Mor/Far/tryg voksen.
  • Alle er dog velkomne til at besøge mig til sessioner/samtaler i mit studie i Gentofte, det kan fx være rart at mødes 1. gang.
    (Jeg tilbyder at køre ud, indenfor en rimelig afstand.)

Prøv det, 10 minutter

Pris 150,-

Healing kan ikke erstatte lægen

– Hvis du har en alvorlig sygdom, er det ofte for sent med kun healing (der er det vigtigt med hurtig lægelig behandling) … I disse tilfælde kan healingen være et godt supplement, som er med til at genopbygge kroppen igen.

Jeg er selv blevet hjulpet med healing

Da jeg var ca. 30 år, det var utrolig virkningsfuld både mentalt og fysisk. Da jeg siden opdagede at jeg selv har healende hænder, besluttede jeg mig for også at hjælpe andre til et bedre liv med høj vitalitet, energi og livsglæde.

Min nysgerrighed på energier, åbenbaringer og erfaring har lærd mig meget igennem årene, og gjort mig klogere på mit arbejde med healing.

I dag behandler jeg spontant og intuitivt med Healing. Det er en blid og kærlig healing, med hjælp fra de store mestre. Jeg kan gøre brug af Kranio Sakrale tekniker samt lettere massage.

Igennem årene har jeg taget kurser i forskellige Healingsformer og Kranio Sakral Terapi.

De seneste 7 år har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i vuggestuer og børnehaver, og her fået meget erfaring med børn udover min egen dreng.