Healing

Healing til krop, sind og sjæl

Healing til voksne, unge og børn

En skøn selvforkælelse.

Healing løsner op for smerter i din krop, og virker samtidigt på et dybere celleplan. Det gør at du efterfølgende vil begynde at ændre på dine mønstre. Du kommer ned i din krop og får ro på sjælen.

Healing er ofte godt for børn og unge med udfordringer eller diagnoser, da de ofte ender med at blive stressede på grund af manglende forståelse for deres individuelle behov, som fx at blive mødt følelsesmæssigt, har måske brug for ekstra ro, struktur eller mere nærvær med deres omgivelser …

Jeg tilbyder blandt andet fjernhealings forløb eller små healingsgrupper hvor der er plads og taletid til alle (Se EVENT).

Kærlighedsfuld og healende på mange planer.

 

Healing

Voksen behandling

Studie Gentofte. 55 minutter.

Hos mig vil du sidde på en stol imedens jeg healer primært hoved, skulder nakke og ryk. Samt har fokus på de specifikke smerter du har.
Healing i kombination med berøring og lettere massage.

Vi taler om healingen, din situation og jeg maler en lille engel til dig med budskaber.

 

 

Kontakt:
Ring gerne hvis du har spørgsmål til Mallu … eller skriv en sms til 2117 3096, så ringer jeg dig op.

❤️ Alle har glæde af Healing – som fylder dig op positivt indefra, mindsker stress, afhjælper smerter og psykiske traumer ❤️

Healing bliver formidlet til dig, direkte fra “Kilden” af lys og kærlighed (fra Engle & Mestre), som vil os alle det allerbedste.

På et dybt sjæls plan …

Fjernhealing

Til børn og voksne

20-30 minutter. Vi taler om din situation. Jeg går ind i dine energier og healer på samme måde som hvis det var fysisk.

Fx hold i nakken, nyligt opståede smerte i krop eller sjæl, jo hurtigere du får healing for dine smerter – des lettere vil healingen virke. Derfor kan det i mange tilfælde være fint med 1 session.

Vi taler sammen bagefter eller jeg skriver de budskaber der kommer i forbindelse med healingen til dig.

 

Forløb med fjernhealing

er effektivt og mindre stressende, uden faste tider …

Det er godt for både børn og voksne, som har haft længerevarende smerter, depression eller fx er stress ramt. Det er en meget kærlighedsfyldt behandling, hvor der arbejdes indefra med at fjerne smerter og genopbygge nye mønstrer, hjælp til rensning af omgivelser mv.

Du vil få healing 10-15 min. hver dag i ugen og derefter modtage en sms med beskeder. Fredag kommer du forbi mig eller vi taler sammen om ugens forløb.

Healingen er som udgangspunkt på hverdage. Individuelle forløb kan aftales.

 

Kontakt:
Ring gerne hvis du har spørgsmål til Mallu … eller skriv en sms til 2117 3096, så ringer jeg dig op

Healing til børn

En blid og kærlig behandling til de mindste, som græder meget eller af andre grunde har brug for hjælp …

Jeg tilbyder healing til de små, da jeg har haft mange positive oplevelser, til denne gruppe.

  • Blid behandling, med stor kærlighed.
  • Healingen vil hjælpe de fleste børn med det samme eller inden for få dage. Formidles med hjælp fra højtstående mestre …
  • Behandlingen kan også være et godt supplement til de fleste behandlingsforløb. Samt efter operationer.
  • Fjern healing er ofte godt til de små, da de små børn er mest trygge i vandte omgivelser hos Mor/Far/tryg voksen.
  • Alle er dog velkomne til at besøge mig til sessioner/samtaler i mit studie i Gentofte, det kan fx være rart at mødes 1. gang.
    (Jeg tilbyder at køre ud, indenfor en rimelig afstand.)

Én opringning, kan være nok …

Ofte virker healingen hurtigt, når jeg stiller ind … Du skal sætte 15-20 minutter af, som i mange tilfælde er nok.

Hvis behandlingen mod forventning ikke virker med det samme, kan det være fordi at barnet skal give slip på noget. Det kan tage 2-4 dage. Herefter kan jeg kontaktes uden beregning.

 

Healing kan ikke erstatte lægen …

– Hvis du har en alvorlig sygdom, er det ofte for sent med kun healing (der er det vigtigt med hurtig lægelig behandling) … I disse tilfælde kan healingen være et rigtig godt supplement, da behandlingen er med til at genopbygge kroppen igen.

Jeg er selv blevet hjulpet med healing …

Som var utrolig virkningsfuld for mig både mentalt og fysisk. Især deraf kom et dybt følt ønske om, at hjælpe andre til et lettere liv på flere planer.

Min nysgerrighed på energier, åbenbaringer og erfaring har lærd mig meget igennem årene, og gjort mig klogere på mit arbejde med healing.

I dag behandler jeg spontant og intuitivt med Healing. Det er en blid og kærlig healing, med hjælp fra de store mestre. Jeg kan gøre brug af Kranio Sakrale tekniker samt lettere massage.

Igennem årene har jeg taget kurser i forskellige Healingsformer og Kranio Sakral Terapi.

De seneste 7 år har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i vuggestuer og børnehaver, og her fået meget erfaring med børn udover min egen dreng.