Mallu Linalie Eriksen, født 21. juni 1968.

lidt om min baggrund …
jeg har arbejdet omkring 15 år som grafiker med reklame/marketing. Herefter åbnede og drev jeg Boutique Lina i Valby, med mode/design/kunst i ca. 7 år. Hvorefter jeg flyttede udenlands en periode, udviklede og producerede Caimest smykker. I 2010 begyndte jeg seriøst at arbejde med energier, tog kurser i bl.a. Kranio Sakral Terapi og startede klinik med behandlinger. I 2012 fik jeg min søn Vilmar. De sidste par år, har jeg arbejdet med børn sideløbende med Caimest.

Caimest
navnet kom til mig i 2009, Caim betyder spirituel ring. Est én på spansk. Det tyder jeg som en spirituel ring, som vi alle skal igennem for at blive hele. Måske kan jeg hjælpe dig, på din vej … Caimest startede op med smykkerne … som jeg siden har udvidet med englebilleder og behandlinger …

Smykkerne
fra hjerte … til hjerte, får jeg mest lyst til at skrive … vi hjælper alle hinanden … dette er min måde at videregive nogle smukke og enkle symboler med min energi … et smykke, som kan betyde forskelligt for modtageren …
Jeg får inspiration til smykkerne i naturen, en pludselig tanke, en drøm … når jeg leger med min søn … selve skabelsesprocessen med voksen som jeg former, elsker jeg … sammen med det at arbejde hen imod den færdige form i slibningsprocessen.
Jeg producerer primært smykker i ædelmetaller, guldbelagt sølv, sten, krystaller og ædelsten.
Mulighed for unika, skriv eller ring til mig, hvis du har spørgsmål.

Englebilleder med budskaber
Er et fint billede … som kan bruges til meditation samt til at huske os selv på, hvor smukke vi er, som vi ér … billedet vil huske os på de vigtigeste budskaber for os, i vort liv.

Krystal healing
Jeg healer med fine, høje energier … Det er en meget blid og hjertelig behandlingsform, som effektivt løsner smerter mentalt og fysisk. Jeg arbejder intuitivt. I nogle tilfælde bruger jeg massage og Kranio Sakral Tekniker, efter behov.

Tak for din interesse for Caimest, det varmer!
kærlige hilsner, Mallu